Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
60 %
26.7. - 2.8.2022
Celkovo dovolenka pekna a uzili sme si, ale ubytovanie veľké sklamanie. Pekná hlavná budova kde bola recepcia a kvety v záhrade a tam to asi aj skončilo. Rozhodne najhoršie ubytovanie v Grécku aké som kedy mala a to viem ze od gréckych hotelov netreba veľa očakávať a hviezdicky u nich nič neznamenajú, ale toto ešte podliezlo latku. Našťastie sme ten typ dovolenkárov co chodi na izbu iba prespať, preto sme ani nechceli all incl., takže sme to nejak prežili. Ale tento hotel raz stačil.
60 %

Služby hotela

Upratovanie každý deň, aspoň ze tak, keďže u nich sa papier nesmie hádzať do WC ale mohlo byt aj dôkladnejšie. Umytie dlazky atď, ale storočne pavučiny s pavukmi v rohoch sa nikto neunuval upratať, uteráky nemenili každý deň, na kozmetike (teda pardon to boli len mini tuhé mydielka) a papieri sa setrilo, o postelnom prádle ani nehovorím.
10 %

Izba

Rozhodne najhoršia časť dovolenky takže tu sa trochu rozpisem. Už pred vchodovými dverami mi došlo ze bude zle, rovnako ten bordel okolo protilahlej budovy. Po otvorení sok, vybavenie vyzeralo ako nejaká stara zabudnutá chata, hotelom by som to rozhodne nenazvala. Jedna veľká zatuchnuta skriňa, v ktorej boli nahadzane asi storočne deky a rebrík z poschodovej postele, veci by som si tam nedala ani omylom, vlastne ani nebolo kam takže ostali v kufri, zachodova doska toho tiež už mala za sebou dosť, stalo sa viackrát ze v sprche tiekla len studená voda. Ale čo nebýva na dovolenkach zvykom tak sprcha celkom fungovala :D diera v stene, škára pod vchodovými dverami, takže do izby vliezlo a vletelo naozaj všeličo. Po prvej noci sme boli všetci dostipani od hlavy po päty, o život prišlo minimálne 40 komárov a to naozaj neprehanam, manžel mal nad ránom zábavku ale to už bolo neskoro. Je to príroda ktorá sa ovplyvniť nedá ale nebyť tých dier nebolo by to také extrémne. Takže odporúčam už z domu doniesť niečo do zásuvky proti komárom. Jedine pozitívum izby bola klimatizácia a TV - ktorú by som ale na dovolenke kľudne ozelela. Verím že majú aj nejaké lepšie izby v ponuke, ktorú sme my ale žiaľ nedostali, možno aj preto , že sme neboli all inclusive?
90 %

Pláž a okolie

Pláž pekná, dlhá, piesková, more ciste, väčšinou trochu divokejsie a väčšie vlny, takže pre malé deti nie úplne vhodné ale to nám nevadilo. Rovnako vzdialenosť od hotela, niekde som čítala ze 300m, určite to bolo viac ale za nás OK , aj tak sme boli každý deň inde. Odporúčam pozrieť pekný západ slnka. Co vadilo bolo obrovské množstvo rias, niekedy to bolo až nepríjemné ale to je tiež príroda....odporúčam prenajať auto alebo ísť na nejaký ten výlet a pozrieť aj iné plaze na ostrove.
50 %

Šport, voľný čas

Nevyužívali sme, ale čo som videla nejaké tie stoly biliard atď. tak všade bolo treba hodit mince ak chcel človek hrať. Vonku tenisové kurty, basketbalové koše ale predpokladám ze požičanie rakiet atd tiež asi za poplatok. Bazény sme nevyužili vôbec, prišli sme kvôli moru :) v pondelky živá hudba, inak žiadny program, ani nám nechýbal.
100 %

Strava

Aspoň čo sa týka stravy sa nemôžeme sťažovať, vždy sa dalo niečo vybrať. Mali sme polpenziu, čiže raňajky a večere. Ľudia zvyknú frflat ze stále to iste dookola, ale tam bolo prakticky všetko- zemiaky alebo hranolky, ryža, cestoviny, mäso, ryba, zelenina, ovocie, sladké, pečivo atď. Takže ani neviem ako by sa to dalo obmieňať. Každý večer zmrzlina. Na raňajkách veľmi milá pani ktorá odnasala riady :)
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (7)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
100 %
7.7. - 14.7.2023
Perfektní dovolená ! Lokalita i ubytování TOP !
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

30 %
26.7. - 2.8.2022
tento hotel nezodpoveda 3hviezdickovemu,prilozil som pár fotiek,
50 %

Služby hotela

10 %

Izba

70 %

Pláž a okolie

60 %

Šport, voľný čas

60 %

Strava

Zobrazit více
50 %
17.7. - 28.7.2022
Ledva 2 hviezdy. V okolí hotela bordel. Slávne časi hotela už skončili. Už by som hľadal určite iný hotel a to nie som náročný. Do Grécka chodíme Už 18 rokov.
50 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

50 %

Šport, voľný čas

50 %

Strava

Zobrazit více
100 %
29.6. - 6.7.2013
S ubytováním jsme byli spokojeni. Služby ck neckermann i airstop na výborné úrovni. Služby hotelu výborné, stravování formou bohatého bufetu, jídla se občas opakovala, ale vždy se dalo vybrat. Chutné, spusta zeleniny ovoce, sladkosti, zmrzliny apod. Jednou týdně řecký večer, jednou týdně grilování. 2x živá hudba. Kos je nádherný ostrov s bohatou historií, doporučujeme navštívit.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
100 %
2.7. - 16.7.2011
Hotel spíše skromný, ale čistý, strava výborná a všeho dostatek , byli jsme maximálně spokojeni. Půjčili jsme si motorku a projeli celý ostrov, poznali jsme rozmanité pláže, plno památek a je na co koukat. hotel se skládá z několika budov rozprostřených do velkých a krásně rozkvetlých zahrad . Součástí areálu jsou 2 bazény, dětské hřiště, minigolf, ap. V hotelu bylo hodně rodin s malými dětmi a personál se jim snažil ve všem vyhovět.V okolí je dost obchůdků včetně většího obchodního domu Konstantin s příjemnými cenami. I taveren a půjčoven aut a moto je dostatek
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
77 %
3.9. - 17.9.2011
Vše na jedničku až na komáry a nezbírané nedopalky na pláži. doporučuji výlet do hlavního města individualně. Stojí za to a je levnější. také si nenechte ujít solné jezero. Při nákupu doporučuji navštívit větší prodejny, je tam větší výběr a jsou levnější. Nevěřte ukazatelům vzdáleností, 50 m je ve skutečnosti400 m.
77 %

Služby hotela

77 %

Izba

77 %

Pláž a okolie

77 %

Šport, voľný čas

77 %

Strava

100 %
3.9. - 10.9.2011
Super!!!!!!!!!!!!! Doporučuji všem. Vynikající dovolená!!!!! Vhodné pro ty ktreří heldají klidnou dovolenou v čisté krásné přírodě. Nevhodné pro mladé hledající zábavu, diskotéky a ruch města!!!!!!!!! Okolí skromné, čisté, klidné.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou