Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
90 %
31.8. - 14.9.2017
Celkový dojem z dovolenky bol veľmi dobrý. Odporúčam navštíviť čo najviac pláží a miest na ostrove, kde je rozhodne čo objavovať a obdivovať.
80 %

Služby hotela

Rodinný hotel s dobrou polohou blízko pláže (cca 7 min. peši), v tichom prostredí, v tesnej blízkosti sú 3 menšie obchody so všetkým potrebným. Domáci majú psa aj mačky, ktoré sa pohybovali všade. K dispozícii sú dva bazény, z toho jeden detský. V areáli hotela sa nachádza taverna Despina, ktorá je otvorená aj pre verejnosť a podávajú sa v nej aj večere pre hotelových hostí. Recepcia funguje nonstop a ponúka sprostredkovanie taxi služby, prenájmu áut, motoriek, bicyklov a informácie o miestnej doprave či tipy na výlety v okolí. WIFI je na recepcii k dispozícii zdarma. Niekedy bolo nahlas počuť dlho do noci hudbu a karaoke z neďalekého hotela.
60 %

Izba

Nevýhodou je málo úložného a odkladacieho priestoru a tiež problém so sušením prádla a uterákov. V žiadnej izbe nie je sušiak na prádlo a takmer nikde ani šnúry. Namontovať vlastnú šnúru veľmi nie je kde a zábradlie majú len izby s balkónom, nie terasou. Hotel bol plný, takže nebolo z čoho vyberať. Mali sme prízemnú, resp. suterénnu izbu, ktoré však majú tú výhodu, že vôbec nepotrebujú klimatizáciu a majú priestrannú terasu. Odporúčam výhľad do dvora (na bazén a zároveň k moru). Nábytok starší, upratovanie aj výmena posteľného prádla a uterákov mala byť 3x týždenne, ale personál bolo potrebné takmer vždy upozorniť, lebo asi zabúdali, takisto na dopĺňanie toaletných potrieb. Videli sme viac izieb, niektoré mali trochu menšiu rozlohu, ale vybavenosťou sú všetky rovnaké. Suterénne izby otočené inde než k bazénu majú dosť zlú polohu aj výhľad.
90 %

Pláž a okolie

Najbližšie pláže sú štrkovo-piesočnaté, čisté, za kopcom je aj známa nudistická pláž Mandomata, kam denne prichádzalo množstvo ľudí aj z okolia. Slnečník a 2 ležadlá stoja asi na všetkých plážach 10 eur/deň, alebo si ľudia nosili vlastné. V širšom okolí sú krásne pláže Ladiko, Anthony Quinn (trochu komplikovanejšia dostupnosť), alebo rušnejšia mestská pláž v centre Faliraki. Všade sú k dispozícii sprchy, toalety aj plážové bary. Napriek tomu tiché a pokojné prostredie na dobrý relax. Obuv do vody je na niektorých plážach nevyhnutná.
80 %

Šport, voľný čas

Široká ponuka vodných športov, požičovne bicyklov, áut, ponuka množstva výletov od miestnych poskytovateľov. Centrum mesta Faliraki s obchodmi, barmi, kaviarňami a reštauráciami je vzdialené cca 15 minút peši, v noci ale dosť opustené a slabo osvetlené ulice, takže trochu nebezpečný pocit.
90 %

Strava

Raňajky bufetové a úplne postačujúce, každý večer piekli domáce bábovky na raňajky, čo pekne rozvoniavalo po celej recepcii. Raňajková miestnosť je hneď pri recepcii a to občas pôsobilo trochu rušivo. Večere servírované 3-chodové, niekedy aj s polievkou 4-chodové, avšak bez akéhokoľvek výberu z menu. Večere boli podávané v taverne pri hotelovom bazéne, ktorá patrí spolu s hotelom jednej rodine a je otvorená aj pre verejnosť. Domáca kuchyňa a miestne suroviny, takže jedlo bolo naozaj veľmi chutné a personál ochotný a milý.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (4)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
80 %
20.8. - 27.8.2018
Cena = výkon
80 %

Služby hotela

80 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

60 %
10.8. - 17.8.2017
Quite good
70 %

Služby hotela

30 %

Izba

90 %

Pláž a okolie

90 %

Šport, voľný čas

10 %

Strava

60 %
6.7. - 9.7.2017
Cena odpovídá kvalitě služeb a vybavení hotelu. Okolní pláž je velmi pěkná, v blízkosti veškerá vybavenost.
50 %

Služby hotela

50 %

Izba

90 %

Pláž a okolie

80 %

Šport, voľný čas

70 %

Strava

70 %
6.7. - 9.7.2017
Cena zájazdu zodpovedá kvalite služieb.
50 %

Služby hotela

60 %

Izba

70 %

Pláž a okolie

70 %

Šport, voľný čas

40 %

Strava

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou