Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb cookies. Pokračovaním v prehliadači vyjadrujete súhlas s ich používaním.

Recenzie hotelov

Kypr, Protaras

Vrissiana Beach

100 %
  • M. C.
  • 24.08 - 03.09.2017
Zájazdy do hotela

Výborný

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Turecko, Colakli

Süral Saray

60 %
  • Z. B.
  • 27.08 - 03.09.2017
Zájazdy do hotela

Hotel je už starší a na fotkách vyzeral trošku lepšie ako v skutočnosti. Okolie bazéna a záhrada je avšak krásna a vyrovnáva tak náš dojem. Pláž a more bolo skvelé. Strava bola skvelá tiež, no chýbali nám snacky a občerstvenie pri pláži. Za celý pobyt tam bola 1 pani, ktorá počas 2 hodín robila placky. Inak sme si museli zájsť na hotel do reštaurácie. Hotel nemá tobogány ani iné zábavné aktivity (vyžitie pre mladých 0 bodov - disco tam nečakajte). Počas nášho pobytu tam boli len rusi a nemci a to starší ľudia. Doporučujeme tento hotel pre tých, ktorí chcú mať kľud, oddych a nevadí im mierna nuda :). My sme si ale oddýchli a ako štandardne, Turecko nás nesklamalo top počasím, teplým morom a stravou.

  • 70 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 50 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Turecko, Kundu

Baia Lara

90 %
  • D. K.
  • 25.08 - 01.09.2017
Zájazdy do hotela

Veľmi dobrý hotel - spokojnosť.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Turecko, Colakli

Diamond Elite Hotel & Spa - Adults only

70 %
  • M. G.
  • 21.08 - 28.08.2017
Zájazdy do hotela

VERRY GOOD

  • 70 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 70 %

    Pláž a okolie

  • 60 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Egypt, The Gardens Bay

Sharm Plaza

90 %
  • A. K.
  • 23.08 - 30.08.2017
Zájazdy do hotela

boli sme velmi spokojni, prijemny personal, miestami sice az dotieravy, ale na to si rychlo zvyknete :) strava fajn, v hlavnej bufetovej restauracii takmer to iste kazdy den, ale dalo sa to obmienat tym, ze boli k dispozicii dalsie 4 a'la carte restauracie, kde sa dalo pekne najest v ramci all inclusive programu.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Turecko, Titreyengöl

Seven Seas Hotel Blue

80 %
  • A. C.
  • 18.08 - 28.08.2017
Zájazdy do hotela

Starsi hotel, prijatelna uroven. Chcelo by to viac cistoty, rekonstrukciu a nemecky / europsky management.

  • 60 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Turecko, Kumköy

Melas Resort Hotel

90 %
  • M. T.
  • 03.08 - 13.08.2017
Zájazdy do hotela

Krásny hotel s výbornými službami a plážou.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Turecko, Avsallar

Özkaymak Incekum

30 %
  • M. D.
  • 16.08 - 24.08.2017
Zájazdy do hotela

Veľmi milí animátori. Stále aktivity. Konkrétne tento hotel je veľmi starý. Ten posledný najnovší z 3 je fajn. Veľmi veľa ľudí všade, ale jedlo stále počas celého dňa. Inak celkom špina. Úžasný manageri hotela. Nikto okrem nich anglicky nehovorí.

  • 50 %

    Služby hotela

  • 10 %

    Izba

  • 60 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 40 %

    Strava

Turecko, Kumköy

Trendy Palm Beach

90 %
  • M. K.
  • 14.08 - 23.08.2017
Zájazdy do hotela

Hotel menší ale je tam všetko čo treba wifi funguje celkom dobre po celom hotely aj na pláži strava výborná každí si nájde čo mu chutí vela ovocia aj zeleniny každý den a žiadne rady na stravu ani lehátka nebolo treba ráno chytat bolo ich dost volných celý den

  • 90 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Kuba, Varadero

Gran Caribe Club Kawama

10 %
  • M. U.
  • 09.08 - 18.08.2017
Zájazdy do hotela

Neochotný personál, čašníci sa nezaujímali či mame napoj pocas vecere a obeda, na recepcii neochotné pracovnicky, pri premienani dolarov na kubansku menu (cuc) nam pokazde dali inu sumu aj napriek tomu ze sme menili stale rovnaky obnos penazi

  • 10 %

    Služby hotela

  • 10 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 50 %

    Šport, voľný čas

  • 50 %

    Strava

Turecko, Türkler

Vikingen Infinity Resort & Spa

100 %
  • D. J.
  • 25.07 - 04.08.2017
Zájazdy do hotela

Nádherný hotelový komplex, ktorý je vhodný ako aj pre rodiny s malými deťmi alebo na pobyt bez detí. Na recepcii hovoria viacerými jazykmi. Služby v reštaurácií ako aj pri bazéne či pláži sú na veľmi dobrej úrovni. Vzhľadom na to, že sa jedná o megakomplex (cca 2.000 hostí), tak je dostatok lehátok a obsluhujúceho personálu. Pozitívne hodnotím aj lekára v hoteli (mali sme túto skúsenosť) a aj platené plážové služby. Ako handikep vidím spoplatnenú wifi v dnešnej dobe (podotýkam, že za každé zariadenie, ktoré chcete pripojiť) a spoplatnený trezor. Cesta na pláž cez mostík nie je žiadnou prekážkou. Čo sa týka stravy bola na turecké pomery pestrá, ale nám chýbali plody mora.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 80 %

    Strava

Španělsko, S´ Illot

Playa Mar Hotel & Appartments - Hotel

70 %
  • V. K.
  • 04.08 - 13.08.2017
Ubytovanie do hotela

2* hotel sedi podla popisu aj podla recenzii. My sme neocakavali vela, vedeli sme do coho ideme. Izbu sme si kupili 2 postelovu a mali sme tam este 1 pristelku aj 1 malu postielku. Izby ako tak ciste, upratovanie kazdy den, uteraky menene. Urcite je najlepsia poloha hotela, odtial sa dostanete kdekolvek, hned na malu plaz cca 150 m a na dalsiu cca 10 min pesi, ktora je krajsia aj vacsia. Sluzby all inclusive len v hoteli a len do 22.00 hod. Na izbu ziadne napoje nedavali. Hluk, ktori tu niektori popisuju nam nejako neprekazal ani s dvoma malymi detmi. Do 12 polnoci vacsinou hrala hudba. Nevadilo nam to. Nejakych smetiarov som si ani nevsimla. Odporucam kavu 4 Fogons na S'Ilot plazi to je ta hned pri hoteli 1.50 a vyborna :)

  • 80 %

    Služby hotela

  • 70 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 60 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Grand Hotel Hurghada

90 %
  • R. B.
  • 30.07 - 13.08.2017
Zájazdy do hotela

velmi prijemny hotel s vlastni plazi a moznost chodit i na bezeny v protejsim GRAND resortu, dobra poloha, pesi zona, otravni obchodnici, je mozne se ZDARMA svezt do centra Hurghady kazdy den SHUTTLE Busem od GRAND RESORTU..pozor na delegaty ETI, prodavaji VISA na letisti za 28 E ale tyto stoji jen 25 USD a daji se koupit u okna hned po leve strane po vstupu do letistni haly, nenechte se okrast !!!

  • 90 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 70 %

    Strava

Turecko, Belek

Cornelia de Luxe Resort

100 %
  • I. B.
  • 01.08 - 13.08.2017
Zájazdy do hotela

poznáme to, všetko na vysokej úrovni, nesklamalo nás to.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Turecko, Avsallar

Aska Just In Beach

80 %
  • J. G.
  • 17.07 - 30.07.2017
Zájazdy do hotela

Celkova spokojnost s dovolenkou, ale hotel neodpoveda 5 hviezdickam, kedze je starsi, u nas asi 3,5hviezdicky. Strava, plaz bez vyhrad, izba musi mat vyhlad na more, pitie (nealko, pivo, tmavy rum, gin, vodka a raki).

  • 80 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 80 %

    Šport, voľný čas

  • 80 %

    Strava

Španělsko, Fuengirola (Mijas Costa)

Las Palmeras

90 %
  • A. H.
  • 22.07 - 29.07.2017
Zájazdy do hotela

Pekny cisty hotel,velke izby aj balkony.

  • 90 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 90 %

    Šport, voľný čas

  • 90 %

    Strava

Turecko, Alanya

Kleopatra Golden Beach

90 %
  • A. T.
  • 19.07 - 26.07.2017
Zájazdy do hotela

Super

  • 80 %

    Služby hotela

  • 90 %

    Izba

  • 90 %

    Pláž a okolie

  • 70 %

    Šport, voľný čas

  • 80 %

    Strava

Turecko, Colakli

Club Grand Side

90 %
  • R. R.
  • 17.07 - 25.07.2017
Zájazdy do hotela

Boli sme veľmi spokojní. More, vodný svet - Amazon, strava, ľudia. Nemčina je jazyk hotela - angličtina je trošku problém - ale žiaden neriešiteľný :) Užili sme si to (rodina - 2 a 12 ročné deti) - ale nevytiahli sme nohu z hotela (okrem uličky pred hotelom). Škoda ignorácie delegáta z Ogeru ...

  • 100 %

    Služby hotela

  • 80 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Turecko, Alanya

Green Garden Beach

100 %
  • D. D.
  • 03.07 - 14.07.2017
Zájazdy do hotela

Úžasná dovolenka, skvelé služby hotela, raj pre deti, veľmi dobrá organizácia zo strany Airstop aj LMX touristik, nie je čo vytknúť, určite odporúčame.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 80 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava

Řecko, Psalidi

Grecotel Kos Imperial Thalasso

100 %
  • H. G.
  • 26.06 - 03.07.2017
Zájazdy do hotela

Nie je jediná vec, s ktorou by sme boli nespokojní.

  • 100 %

    Služby hotela

  • 100 %

    Izba

  • 100 %

    Pláž a okolie

  • 100 %

    Šport, voľný čas

  • 100 %

    Strava