Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
100 %
8.7. - 15.7.2023
Veľmi dobrý dojem z hotela, pokoj všade, žiadne zmätky, všade čisto. Všade hrá lounge music, veľké + k príjemnej atmosfére. Neustále upratovali areál hotela. Nikde nebolo potrebné dlho čakať, v baroch, v reštauráciách. Detské ihrisko k dispozícii. Animátori + večerný program pre deti i dosp. denne. Vnútorné herne pre deti i dosp. (Biliard, stolný futbal a pod.) 2 veľké bazény + detský bazén, 1vnútorný bazén k dispozícii bežne a spa (za poplatok).Uteráky k bazénu k dispozícii zdarma, možnosť dennej výmeny týchto uterákov medzi 9:00-11:00hod.Cestujeme veľa a v Bulharsku sme boli prvýkrát, no celkovo obrovská spokojnosť s týmto hotelom.
100 %

Služby hotela

Vynikajúce služby, ochotný personál pripravený ústretovo pomôcť kedykoľvek.
90 %

Izba

Boli sme ubytovaní v apartmáne, s jednou spálňou, s priestranným balkónom (sedenie pre 2 osoby na balkóne), s veľkou kúpeľňou s vaňou. Malý kuchynský kút s chladničkou. Apartmán dostatočne veľký pre nás - 4 člennú rodinu. Uteráky menené denne, rovnako vysypané koše denne a doplnený toalet. papier. Prekvapením bolo, že sa v apartmánoch neupratovalo a nevymenila sa počas celého nášho pobytu posteľná bielizeň. No pri týždennom pobyte, kedy človek trávi v apartmáne minimum času žiadna tragédia. Spôsobené to bolo, domnievam sa, tým, že apartmány sú v súkromnom vlastníctve, hotel si ich vlastne prenajíma od súkr. vlastníkov a poskytuje ďalej. Čo síce mňa, ako hosťa nemusí zaujímať, no toto je skrátka tak. Celkovo ale výborné ubytovanie, 55-60m2, s dostatkom úložného priestoru.V apartmáne klimatizácia, trezor a výbava do spa pre dosp. hostí
90 %

Pláž a okolie

Pláž je verejná, nepatrí k hotelu, takto to má vačšina pláží na Slnečnom pobreží v Bulharsku. Je vynikajúco dostupná cca 3min pešo od hotela. Lehátka, slnečníky su spoplatnené (2023 = 9lv (cca 4,50€) za 1ks slnecník/lehátko) Pláž je piesková, čistá a udržiavaná, je na nej spoplatnená toaleta (1lv=0,50€) a sprchy. Pláž disponuje dostatočným počtom lehátok/slnečníkov). obvykle nebol žiadny problém prenajať si lehátka/slnečník v prvom rade pri mori ️, aj ked sme prišli na pláž po 10:00hod. Keď sme odchádzali do hotela na obed, napriek tomu, že pláž bola verejná, nechali sme si na pláži vždy na lehátkach denne osušky + hračky pre deti a pod., vždy sme tam popoludní všetko našli. Robili to tak aj iní dovolenkári na okolitých lehátkach. V čase nášho pobytu tam z pláže nikomu nič nezmizlo. Je to samozrejme vždy risk, je to o ľuďoch, no naša skúsenosť je v tomto smere pozitívna. Na pláži je bar/rešt., nepatrí k hotelu. V okolí hotela je množstvo možností na nákup (supermarket 20m, cez cestu), množstvo reštaurácií i barov + zábavy.
100 %

Šport, voľný čas

V areáli hotela k dispozícii stolný tenis, animačné programy, interiérové herne pre deti i dosp. Na pláži vodné atrakcie (za poplatok).Na promenáde pri hoteli veľa možností využitia voľného času, najmä podvečer, večer (za poplatok) kolotoče, trampolíny, skákacie hrady, ruské kolo, vláčik, fish spa, virtuálna realita, kabatety, koncerty atd…. Kto chce pokojnejšiu dovolenku, zostáva v areáli hotela, kto chce viac zábavy a ruchu, môže vyraziť k pláži za spomínanou zábavou.
100 %

Strava

Strava chutná, vynikajúca, pestrá, neustále obmieňaná a dopĺňaná. Každý si našiel svoje, na čo mal chuť. Voda k dispozícii nonstop + pestrý výber nealko nápojov i alko + drinkov. Reštaurácie čisté, krásne zariadené s dostatkom personálu, nikdy nechýbali príbory, či poháre, ako sa občas pri all inclusive pobytoch niekde stáva. Na obed a večeru k dispozícii zmrzlina (ocenia najmä deti). Možnosť neskorých raňajok 10:00- 12:00, od 12:00 možnosť jedla/snackov/nanukov v pool bare. Celkovo spokojnosť.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (0)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou