Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
50 %
25.8. - 1.9.2021
Hotel je starší, v peknom prostredí, s milým maďarským personálom, ale pôsobilo to tam, že funguje dosť v šetriacom režime. Čo sa týka hodnotenia hviezdičkami, objektívnejšie by boli dve hviezdičky. Uvádzajú, že je to vhodné pre deti, ale opak je pravda. Hotel nie je vôbec baby friendly, až na jeden detský kútik o veľkosti 2x3 metre vedľa jedálne je tam veľmi málo možností, ako tráviť čas s deťmi. Na trávenie rodinnej dovolenky ho preto neodporúčam. Ak človek chce iba niečo na prespatie alebo ako východiskový bod pre výlety v okolí, potom je to OK.
50 %

Služby hotela

Využili sme saunu i bazén. Sauna bola v poriadku, voda v bazéne však bola studená, čiže deti sme tam vôbec nemohli vziať. Parkovanie bez problémov pred hotelom.
50 %

Izba

Izba mala novší nábytok, pôsobila však nečistým dojmom. Upratovačky pod posteľami zrejme upratujú iba zriedka, bol pod nimi neporiadok ešte po hosťoch pred nami. Na upratovanie sme sa museli dopytovať na recepcii. V izbe bola plávajúca podlaha, trochu rozbitá, a nebol v nej koberec, čo permanentne vyvolávalo pocit chladu. Nakoniec sme odišli o deň skôr ako sme si pôvodne zaplatili.
60 %

Pláž a okolie

Okolie pekné a upravené.
50 %

Šport, voľný čas

70 %

Strava

Pochvala pre kuchára. Strava bola výborná, predovšetkým večere. Mali sme All inclusive, ale v skutočnosti to bola polpenzia plus.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (0)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou