Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
60 %
4.7. - 9.7.2022
Adam B.
Lehké zklamání
50 %

Služby hotela

V hotelu jsou 3 bary. V baru u recepce nemá paní barmanka ani základní znalost angličtiny aby vysvětlila co je a co není v ALL Inclusive. Na tomto baru pouze pivo, víno a nealkoholické nápoje. O patro níž máte už větší výběr, 4 druhy drinku např. gin tonic, sangria.
50 %

Izba

Nábytek starší, dřevěný, na několika místech se loupal, matrace tvrdá neřekl bych, že byla pohodlná. Koupelna toho zažila už dost. Maximálně průměrná. Výhled z pokoje byl na bazén a kousek moře.
70 %

Pláž a okolie

Lehátka a slunečník za 14 Euro na den. Do 11 hodin byl celkem klid pak už byla téměř celá zaplněná. Dost místních lidí. Moře čisté, průhledné. Tak 1x za den narazíte na kus plastu ve vodě. Na pláži bar nepatřící k hotelu, hned vedle dvě restaurace a obchody se suvenýry. Možnost půjčit šlapadlo, kánoj nebo paddleboard.
60 %

Šport, voľný čas

V hotelu program 4x za den nikdo vás do něj nenutí, na druhou stranu skoro nikdo se neúčastní.
40 %

Strava

Snídaně každý den stejná průměr. Na oběd byl pouze jeden druh masa a jedna ryba, jedny těstoviny. Za zmínku stojí dobré zákusky. Odpoledni svačina byla spíše výsměch co zbylo od snídaně. Večeře lepší každý den jedna specialita. Výběr z více druhu masa, většinou to co bylo k obědu.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (3)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
70 %
29.8. - 4.9.2022
Aida M.
Výborná dovolenka, destináciu odporúčam, avšak hotel už má najväčšiu slávu za sebou, jemne zastaralé spoločenské priestory, puch z jedálne ako za školských čias.. samotná izba fajn, aj keď s dvoma kuframi sa už iba ťažko v nej uložiť a absencia vysávača je kritická, keďže podlaha ukazuje každú jednu návštevu kohokoľvek v rámci pozostatkov ochlpenia, ako vlasy a iné, čo sa metličkou ani mopom úplne odstrániť nedá, resp sa nepodarilo počas nášho pobytu. Taktiež čistota okolia bazéna a lehátok nebola akosi prioritou. Otváracie časy jednotlivých barov nepresná, ako si kto zmyslel. To všetko by sa dalo, keby očakávania od 4-hviezdičkového hotela a danej ceny akosi nekolidovali. Personál však bol milý a v rámci možností ústretový.
60 %

Služby hotela

80 %

Izba

60 %

Pláž a okolie

80 %

Šport, voľný čas

80 %

Strava

100 %
11.9. - 18.9.2019
Recenze R.
V pohodě...
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

70 %

Strava

100 %
9.6. - 19.6.2013
Recenze R.
Cala Marsal je relatívne tichý hotel určený pre dôchodcov a rodiny najmä s malými deťmi. Veľmi vhodný na pasívny oddych. Odporúčam tomu, kto nehľadá atrakcie a dlhé prechádzky po pláži. Celkový dojem - spokojnosť. Hotel sa nachádza v udržiavanej, pomerne veľkej záhrade. Má 7 poschodí, 3 výťahy. Tie sú dosť nedostupné hlavne v časoch obeda a večere. V jedálni sa nachádza asi 100 stolov, ale aj tak muselo niekedy niekoľko hostí čakať. K obedu a k večeri vždy karafa vody a sedmička vína. Voči jedlu žiadne výhrady. Možno by sa dalo povedať, že rozmanitosť jedál tu je až kontraproduktívna. Popri bazénoch vedie chodník na piesčitú pláž, max 3 minúty chôdze. Do centra Porto Colom sa dá dostať autobusom, zastávka je medzi hotelom a plážou, alebo pešo, cca 15 - 20 minút chôdze. Možnosť požičať bicykle na recepcii hotela, cca 10 eur na deň. Majú tendenciu preháňať to s klimatizáciou vo vstupnej hale.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobraziť viac

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou