Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
100 %
8.9. - 19.9.2017
V Turecku sme boli už niekoľko krát a znova nesklamalo. Celkový dojem bol super, akurát Vás vysadia pred Dream World Hill (DWH) kde je hlavná recepcia. Dream Family Club (DFC) spolu s DWH tvoria jeden veľký komplex s možnosťou ubytovania do cca 500 rodín s tým rozdielom že DFC je určený pre rodiny, izby sú väčšie (viac nižšie), akurát treba dochádzať do DWH na raňajky, večeru vrátane programu a pod. Dostanete kľúč od izby s elektronickou kartou ktorá ovláda zásuvky. Jedná sa skôr o malé dvoj, alebo troj poschodové domčeky kde ubytujú 4 alebo 6 rodín. U DWH sú izby klasické hotelové, tu sa dostáva priamo kartička od vstupných dverí. DWH je 6, alebo 7 poschodová budova, kde priamo idete výťahom. Čo sa týka hotelu ako celého komplexu, tak má 4 vonkajšie bazény, 1 vnútorný, tobogáne, vodný hrad pre detváky, bary pri bazénoch, vrátane aj možnosti sa naobedovať pri jednom, posilku, wellness, vlastnú pláž a pod. Všade na každom rohu majú tip box, ale jediný kto to vyžaduje a kto to pripomenie sú šoféri autobusu a meeting point.
100 %

Služby hotela

Služby na vysokej úrovni všade chodili všetci predpisovo poobliekaný. Na izbe Vám každý deň nechajú cca 1,5l flašu vody, okrem tohoto je možné vodu brať z chladiacich boxov, ktorá je balená do malých 100ml plastových kelímkov. WIFI je v celom hoteli avšak občas (pravidelne) vypadávalo na izbe (predpokladám problém s wifi routrom, na kábli v pohode). Na mobiloch ste problém nepostrehli. WIFI je v celom areáli a teda aj na pláži, ale tam je skôr vhodné len na malé maily, prípadne messengerové aplikácie. Skypeovať a podobne je možné skôr z izby. Každý večer (okrem nedele) robili minidisco pre decká, potom nasledoval večerný program a ak bol ešte čas tak cca do 23:30 bola ešte diskotéka. Dostanete aj kartičky na výmenu za osušky, ktoré si vymeníte vo wellness centre. Barov je niekoľko, v hlavnej budove sú 2 jeden alko, druhý nealko, po polnoci sú už platené. Z alko nápojov je klasika pivo, víno, cca 5,6 tvrdého alkoholo (gin, whisky, vodka, ...) a cca 5,6 možností prípitkového alkoholu (martini, ...). Potom pri bazénoch sa nachádzajú ďalšie bary.
100 %

Izba

Do hotela sme išli s malou dušičkou a prosbou aby sme dostali balkón (nakoľko sme až po zakúpení zistili, že izba neobsahuje balkón a má cca 25m2) a na recepcii nám povedali, že každá izba má balkón. Po príchode na "izbu" som ostal v úžase, lebo "izbou" sa to ani nedá nazvať, bol to skôr menší jednoizbák s dvomi balkónmi na 2 strany, veľkou obývačkou s rohovým gaučom (kde by mohli spať ďalší 2ja, 3ja ľudia) s vlastnou klimatizáciou, TV a rýchlovarnou konvicou, spálňou tiež s vlastnou (osobitnou) klimatizáciou a kúpelňou so sprchovým kútom a sušičom na vlasy. Na jednom balkóne sme mali nástenný vešiak na prádlo (na 3 kusy), vhodný by bol klasický vešiak na prádlo. Kvalita izby klasika (ako všade inde), sem sam by sa niečo našlo na opravenie, ale na prespanie absolútne stačilo. Trezor bol za poplatok 2€ za deň. Z hľadiska umiestnenia sme dostali super polohu, lebo na jednej strane bol výhľad na pódium skade bolo možné sledovať večerný program, možno pre skorých spáčov by to bola troška nevýhoda, lebo bolo počuť hrať hudbu.
100 %

Pláž a okolie

Vlastná pláž vzdialená do 500m, cca každých 15m tam jazdí hotelový shuttle bus. Pláž je piesková, čistá, pozvoľný vstup do mora, doobeda je trocha problém nájsť voľné lehátko, poobede je to bez problémov. Stroj času sa trocha zapísal na slnečných plachtách, ktoré by bolo treba trocha poopravovať. Na pláži je bar, cez obed tam varia (takže netreba ísť do hotela), poobede je snack v podobe suchých koláčov. Samozrejme možnosť kávy. Čo sa týka pitia, tak je tam pivo, víno, alebo nealko.
100 %

Šport, voľný čas

Program sme si vytvárali sami, nevyužívali sme ich služby aj keď majú vlastný animátorský tým, dá sa z čoho vybrať, len je to na rôznych častiach hotela, alebo na pláži. Pre záujemcov v hoteli je aj posilovňa, pre drobcov majú aj nejaké opatrovateľky. Kopec programu zameraného na nemcov, vrátane jedného večera kedy robili Október fest. Na pláži je za poplatok možnosť vodných športov. Okolie hotela čisté, Turci nie sú až tak otravný ako napr. v Alanyi. Smerom na Side je Carrefour, kde sme kupovali darčeky, pričom turecký med tam mali cca 340g za 2,5€ a v pouličných bazároch to bolo x2 pri tej istej váhe. Na opačnú stranu je väčšie nákupné stredisko, ale sú tam klasické pouličné turecké bazáre
100 %

Strava

Strava je kapitola sama o sebe. Hladovať nebudete. Vždy je z čoho vyberať, pričom sme sa dostali do štádia, že už sme nevedeli čo si vybrať... či na raňajkách, obede, alebo večeri. Raňajky klasické medzinárodné od ovocia, zeleninu cez jogurty, vajcia, praženicu, rôzne šunky, syry, nátierky, sladké či slané pečivo až po hranolky (pre záujemcov). Nevýhoda na raňajkách bola tá že bolo potrebné nájsť stôl keďže oba hotely raňajkovali spolu. Obedy a večere mal DWH o poschodie vyššie. Obedy sme väčšinou riešili na pláži kde robili kebab (väčšinou kurací, občas telací), a nejaké polotovarové mäso, špagety s čisto paradajkovou omáčkou, alebo nejaké 2 klasické prílohy (hranolky nepočítam tie tam mali každý deň). Prípadne ste si tam mohli spraviť aj hambáč, alebo ste si počkali na gozleme. Na obedy a večere v hoteli grilovali pred Vami rôzne druhy mäsa, potom nejaké mäsá v šťave a klasické prílohy, tj rezance, ryža, zemiaky, kuskus a pod (bolo dosť druhov), špagety s 2mi rôznymi omáčkami. Polievky boli 2 druhy skoro každý druhý deň paradajková, potom kuracia, guľášová a pod.. Z hľadiska koláčov bolo najviac pudingových trasľavín a sem tam sa našiel aj normálny koláč. A pre záujemcov sa nečeri podávali aj zmrzlinu. Nakoniec nesmiem zabudnúť na klasické turecké (treba čítať geniálne) šaláty, alebo komu sa nepáči tak bola k dispozícii samostatná zelenina a ovocie, ktoré boli dostupné vždy (raňajky, obedy, večere). Pre záujemcov je aj 1x A la carte, treba ju rezervovať deň do predu.
Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (8)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
80 %
3.6. - 10.6.2024
Hotel je fajn pro rodiny s dětmi, výborné jídlo, p4ijemna obsluha. Ubytovali nás po příjezdu bez doplatku v 8:30 a hned jsme čerpali služby. Trezor za poplatek, který měli opravit, ale nastalo se tak, takže zaplaceno, ale nikdo už opravu neřešil. Jinak všechno v pořádku. Pokoje už pamatuji své, ale na přepsání to stačí.
90 %

Služby hotela

40 %

Izba

80 %

Pláž a okolie

80 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

100 %
19.9. - 26.9.2023
Byli jsme moc spokojeni.
100 %

Služby hotela

70 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

90 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

100 %
14.5. - 21.5.2019
Byli jsme na začátku sezony a vše fungovalo na výbornou.
90 %

Služby hotela

90 %

Izba

90 %

Pláž a okolie

90 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

100 %
14.5. - 21.5.2019
Byli jsme velmi spokojeni, výborná kuchyně, vše v okolí dostupné(lékárna, obchody).
100 %

Služby hotela

90 %

Izba

90 %

Pláž a okolie

90 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

100 %
19.9. - 26.9.2018
Maximální spokojenost s výběrem hotelu. Ideální místo na dovolenou pro rodinu s dětmi.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

100 %
18.9. - 25.9.2015
Velmi příjemné září 2015 v tomto family komplexu. Doporučujeme pro rodiny s dětmi. Jídlo, služby, hotelový servis ... vše na velmi dobré úrovni. V okolí velká spousta obchůdků, možnost příjemných procházek v okolí.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

100 %
8.7. - 15.7.2015
Byla to krásná dovolená. Jidlo bylo výborné, vždy velký výběr. Personal byl ochotný a přívětivý. Moře teplé a čisté. Velkou výhodou byl dovoz obědu na plaž. Pouze úklid pokoju by mohl být lepší. Vřele tento hotel doporučuji.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

100 %
5.7. - 15.7.2015
Jsme maximálně spokojeni. Tento resort doporučujeme a s velkou pravděpodobností tam znovu zavítáme. Není to klasický velký komplex, ale jsou to dvou a třípatrové vilky v krásném prostředí. Opravu se nám tam moc líbilo. V hotelu a v areálu bylo čisto, bazén pro malé děti, 2 tobogány, bazén pro dospělé, kolem hotelu velká možnost nákupů a spousta restaurací, vhodné pro rodiny s dětmi. Strava kvalitní - více druhů masa, spousta zeleniny, ovoce, zákusků. Zmrzlina u dětského bazénu od 16,00 do 17,00. Plasky - pancake od 13,30 do 16,00.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobraziť viac

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou