Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
100 %
3.2. - 10.2.2024
Ochotny personal,
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

cisty pravidelne uklizenny. doplnovani lednice na pokoji nebylo kazdy den, ale vzhledem k pocasi dostacujici.
100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (16)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
90 %
12.11. - 20.11.2022
V listopadu už služby omezeny, s tím jsme počítali, ale v létě to musí být luxus, moc pěkný resort.
90 %

Služby hotela

100 %

Izba

90 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

80 %

Strava

100 %
12.11. - 20.11.2022
Velmi pekne
100 %

Služby hotela

80 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

100 %
30.6. - 10.7.2022
Doporucuji
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

100 %
16.6. - 24.6.2022
Nadherny komplex…obrovsky vyber jidla, perfektni prizpusobeni malym detem ( vlastni strava, vlastni jidelni kout, mixer pro uplne malinke), vse ciste…
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

90 %
4.10. - 11.10.2021
Super 5 * hotel- nie 4, starši ale pekny. Krasna zahrada, vsade tráva. Plaž super, vela rusov..
90 %

Služby hotela

90 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

90 %

Strava

90 %
3.3. - 10.3.2021
Hotel na hezkém místě jen rusky mluvíví hosté jsou neskutečně hluční.
90 %

Služby hotela

80 %

Izba

80 %

Pláž a okolie

90 %

Šport, voľný čas

80 %

Strava

90 %
6.12. - 13.12.2019
i když po sezoně, perfektní služby, strava,
100 %

Služby hotela

80 %

Izba

80 %

Pláž a okolie

90 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

90 %
29.8. - 5.9.2018
Výborný hotel, super strava. Staršie ubytovanie často ďalej od všetkého.
100 %

Služby hotela

70 %

Izba

90 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

90 %

Strava

80 %
8.8. - 13.8.2019
super hotel pro Rodiny s dětma
90 %

Služby hotela

70 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

70 %

Šport, voľný čas

90 %

Strava

80 %
1.7. - 8.7.2018
Hotel je poměrně rozlehlý a tak se množství rekreantů rozprostře v prostoru a není nikde zásadní přetlak. Na pokojích i na celém hotelu je již znát, že je staršího data, ale je udržovaný a čistý, i když, aby byl 4,5* hotel by si zasloužil by si nějakou investici. Jinak služby a veškerý servis je na velmi slušné úrovni, personál vždy usměvavý. Jídlo bylo jako vždy skvělé, bohatý výběr naprosto všeho. Skvělá, nápaditá a poutavá večerní animační představení. V okolí baru u hlavní budovy není problém večer vidět šváby.
80 %

Služby hotela

60 %

Izba

90 %

Pláž a okolie

90 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
90 %
1.7. - 8.7.2017
Krásné prostředí ,celková spokojenost!
90 %

Služby hotela

80 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
100 %
21.11. - 23.11.2016
Všem doporučuji, krásný hotel, čistota perfektní, barů dostatek, restaurace moc dobrá, okolí hotelu samá zeleň, golfové hřiště, fitko veliké a dobře vybavené, jídlo pestré a chutné, vnitřní bazén super, All inklusive obsahuje i sekt, prostě paráda. všude zeleň
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

0 %

Strava

Zobrazit více
77 %
8.7. - 15.7.2016
Výběr jídla rozmanitý a široký. Večerní animace zajišťovány vesměs místním animačním týmem, ale skoro profesionálně:-)) Možná hotel působí trošku zastaraleji. Hotel Limak Arcadia je hotel, do kterého si umím představit jet opakovaně. Na nejbližší golfová hřiště je to cca 500m, dá se to dojít i pěšky.
77 %

Služby hotela

77 %

Izba

77 %

Pláž a okolie

77 %

Šport, voľný čas

77 %

Strava

Zobrazit více
100 %
21.3. - 28.3.2012
Hotel je přímo na pláži což je výhoda pro ty kteří dávají přednost koupání v moři před bazény. Pro milovníky bazénů mam taky dobrou zprávu, jejich tam dostatek. Všechno je zajištěné občerstvením v barech. Kdo si jede do Beleku zahrát golf, tak hotel má dobrou polohu i na golf. Pokud chcete nakupovat, tak do města se dostanete krátkou procházkou. Hotel doporučuji... Jídlo velmi dobré a velká možnost výběru.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
77 %
28.2. - 6.3.2012
Hotel mohu doporučit vzhledem k užitné hodnotě ( cena-kvalita). Vhodné pro skupiny golfistů, jelikož je v místě 15 golfových hřišť s dojezdem do 10 minut od hotelu. Tranfery na golfová hřiště byly řešeny spolehlivě. Okolí hotelu upravené, možnosti nákupů ve velkém množství obchodů, vhodné pro děti a golfisty.
77 %

Služby hotela

77 %

Izba

77 %

Pláž a okolie

77 %

Šport, voľný čas

77 %

Strava

Zobrazit více
100 %
24.9. - 1.10.2011
S hotelem a službami jsem byl velmi spokojen. Stravování bylo na velmi dobré úrovni. Oceňuji stálý přístup k balené piné vodě vcelém areálu rezortu. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Prečo si zvoliť Airstop

Globe
18 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
Plane
Garancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
Compass
Najväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
Card
Rezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou