Recenzie
Info o hoteli
Vybavenie hotela
Prejsť k zájazdu
Recenzie
Do zájazdu
100 %
7.11. - 14.11.2023
Naprostá dokonalost . Doporučuji
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

80 %

Strava

Recenzie zákazníkov AirstopRecenze zákazníků (27)
Všetky recenzieVšetky (0)
Najnovšie
  • Najobľúbenejšie
90 %
2.7. - 9.7.2023
Hotel má moc hezký park, ve kterém je spousta zeleně, nachází se zde posezení, dva bazény a hodně lehátek. Vybavení hotelu starší, ale bylo hezky čisto. Každý den výměna ručníků, ustlání, zametení, doplnění toaletních potřeb. Výhled jsme měli na druhou stranu než bylo moře, ale výhled byl krásný, do kopců a aspoň nám nepařilo slunce do oken. Funkční klimatizace, bez té by to nešlo. Na recepci byla velice milá a ochotná obsluha. Především paní Eva (češka) a pan Xander - to je člověk na svém místě, nesmírně milý a ochotný. Pláže u hotelu jsou takové průměrné, našli jsme na ostrově i hezčí ( doporučujeme zapůjčit si auto - na 4 dny vyšlo okolo 2 tisíc), ale na druhou stranu na naší pláži byly parádní vlny. K jídlu byl veliký výběr všecho, u grilu byly vždy nejlepší pokrmy, zbytek byl průměrný, někdy málo dochucený. Líbil se nám pestrý výběr salátů, zeleniny a ovoce. Dezerty se nedaly jíst - jen cukr , umělé chutě a obarvené želé, ale aspoň jsme nepřibrali . Vzali jsme polopenzi, za nás dostačující, přes den jsme objížděli jiné pláže a objevovali krásy ostrova. Celkově velmi hezká a podařená dovolená, počasí skvělé, pořád slunečno a málo Čechů v okolí!
80 %

Služby hotela

70 %

Izba

80 %

Pláž a okolie

80 %

Šport, voľný čas

70 %

Strava

100 %
23.6. - 4.7.2019
Všetko bolo super, určite sa vrátime :)
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

100 %
23.7. - 6.8.2022
Milí personál, veľká spokojnosť
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

80 %
11.7. - 18.7.2018
Se službami hotelu jsme byli spokojeni,pláž byla 100m od hotelu,
90 %

Služby hotela

90 %

Izba

80 %

Pláž a okolie

70 %

Šport, voľný čas

80 %

Strava

100 %
26.10. - 2.11.2019
Dojem vynikající. V parku u hotelu na rozdíl od mnoha okolních hotelů dostatek zeleně, stínu. Tři bazény, dvě vířivky, bezva bufet. V hotelu, uvádím jako perličku, všiml jsem si hasičských přístrojů. Pravidelné revize, což mnohdy u španělských hotelů nebylo v pořádku. Čistota, pravidelný úklid na WC s příjemnou vůní. Hotel je starší stavba, cca 750 pokojů, sedm pater, každý pokoj balkón s výhledem na moře. Balkóny situovány tak, aby nebylo vidět do sousedního. Tři výtahy, které bez problémů stíhaly provoz i v těch nejnáročnějších časech stravování. Hotel umístěn v klidové oblasti, mimo hlavní silnice, blízkost pláže a dalších služeb, jako autobusy po celé ostrově, půjčoven automobilů a kol, nákupní centra apod. V hotelu směsice národností, převážně Německo, ale důchodci, mladé páry s dětmi, ale i několik invalidů na vozíku. Po večerech velice zajímavé a vkusné zábavné programy. V hotelu herna, stolní tenis, vedle mini golf.
100 %

Služby hotela

90 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
70 %
10.12. - 20.12.2018
Celkově spokojeni, malé nedostatky u již dosti používané skříně se špatně otevírali šoupací dveře.
70 %

Služby hotela

70 %

Izba

70 %

Pláž a okolie

70 %

Šport, voľný čas

80 %

Strava

90 %
17.10. - 31.10.2018
bol super krasny hotel, problem bol len ze na izbe sa nedali zavriet dvere do kupelne a bolpokazeny sprchovy zaves, internet na izbe fungoval len ked sa jemu chcelo a aj to sa jedna stranka nacitavala 5 minut ale inde v hoteli fungoval dobre. personal vôbec nevedel po nemecky a niektori ani po anglicky, na pitie som pravidelne dostala nieco ine ako som si objednala ale okrem toho je to fajn hotel a recepcne boli velmi mile a pomohli nam vo vsetkom co sme potrebovali :)
90 %

Služby hotela

70 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

100 %
3.1. - 11.1.2018
Priatelska atmosfera hotela pri nadhernych plazach a promenade veducej nad pieskove duny; skvela, pestra, strava. Vrelo odporucam kazdemu, vratane rodin s malymi detmi.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

80 %
6.12. - 13.12.2017
VŠICHNI ÚČASTNÍCI Z NAŠÍ SKUPINY CK EXTREM TOURU JSME SE SHODLI, ŽE PRO NAŠE ÚČELY A HLAVNĚ ZA NABÍDNUTOU CENU TO BYLO VELMI DOBRÉ. CELKOVÉ HODNOCENÍ LIDÍ ZE SKUPINY BYLO : "BYL TO VELMI KVALITNÍ - SUPER HOSTEL" MUSÍM PODOTKNOUT, ŽE ZA PODOBNÝCH PODMÍNEK TAM RÁDI POJEDEME ZNOVU.
90 %

Služby hotela

50 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

50 %

Šport, voľný čas

90 %

Strava

Zobrazit více
50 %
27.8. - 3.9.2017
Hotel nie je najnovší čo je vidno všade, ale poloha blízko pláže je vynikajúca..
50 %

Služby hotela

50 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

50 %

Šport, voľný čas

60 %

Strava

50 %
26.8. - 2.9.2017
Hotel so staršim vybavením, čistý, dobrou stravou a peknou plažou.
50 %

Služby hotela

50 %

Izba

70 %

Pláž a okolie

50 %

Šport, voľný čas

70 %

Strava

100 %
3.7. - 10.7.2016
Celková spokojenost. Měli jsme v noci štěstí na sousedy. Po pobřeží vlevo je krásná procházka do San Augustin, kde je malé obchodní centrum s dobře a levně zasobenym Sparem. Doporučujeme. Procestujte celý ostrov a užijte si dovolenou :-)
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
100 %
29.6. - 9.7.2016
Na to,ze to je 3* hotel,velmi pekny,blizko pri plazi,ako jeden z mala na Gran Canarii.Odporucam aj pre krasne prostredie mesta Maspalomas.Allinclusiv na dobrej urovni,len potom uz prisloviac ludi a samozrejme sa dhsie cakalo na napoje.Vrelo odporucam aj rodinam s detmi-3 bazeny a animacie pri nich cistota na dobrej urovni,restauracie v blizkosti hotela
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
77 %
21.6. - 28.6.2016
Bezvadný hotel se skvělou kuchyní. Minimum vyžití pro děti, ale pro nás ostatní co si chceme odpočinout rozhodně bezvadná volba. Pár minut chůze bary, restaurace i obchody nejen s potravinami. Centrum 10-15 min chůzí. Hotel situován 10 min chůzí po promenádě do centra. Vynikající kuchyně.
77 %

Služby hotela

77 %

Izba

77 %

Pláž a okolie

77 %

Šport, voľný čas

77 %

Strava

Zobrazit více
100 %
11.5. - 18.5.2016
Hotel je umiestnený 30 metrov od pláže s krásnym výhladom z izieb.. Okolo hotela je tropická záhrada s bazénmi. Všade čisto a poriadok. Strava je vynikajúca. Služby a recepcia v poriadku. Parkovisko zadarmo. V blizkosti obchody a reštaurácie. Hotel Beverly Park doporučujem na 100 %. Pred hotelom je krásne udržiavaná tropicá záhrada a parkovanie. Hotel je 30 metrov od pláže. Okolo reštaurácie a obchody.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
100 %
30.11. - 21.12.2015
hotel na klidném místě nedaleko od plážové kolonády a pláže. Hezké pláže a dobré koupání. okolí hotelu zelené, kvetoucí dobře a čistě udržované. Personál pohodový, ochotný. I když vybavení pokoje je starší, přesto se uklízečky snaží každý den,aby byly pokoje čisté a uklizené.Dobře prožitá dovolená a rádi přijedeme znovu. hotel vhodný pro rodiny s dětmi, okolí hotelu čisté,zahrady zelené, kvetoucí.
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
100 %
5.12. - 19.12.2015
Dovolená byla nádherná. Zabezpečení a servis ze strany CK airstop, německé cestovky, samotného personálu hotelu nemělo nedostatky. Vylety po ostrově byly nádherné - hory, palmy, kaktusy, květiny, zvířata, ptáci - fantastické. Již nyní se těšíme na příští dovolenou minimálně 14 dnů. Okolí hotelu a sám hotel byl udržován v čistotě. Strava (polopenze) byla výtečná, bohatá, pestrá - ovoce, zelenina, atd. Nákupy bylo možné provádět v blízkém okolí. Je zde dostatek restaurací. Doprava městskými autobusy od hotelu přibližuje i vzdálené zajímavé lokality (ideální).
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
77 %
5.7. - 17.7.2015
Super ostrov je kam ist odporucam pozicat auto na 2 dni a prejst ho pobrezim vela roznych typov plazi od ciernej az po kamienkovu A stredom krasne hory uzucke cesty uzasny vyhlad. Duny urcite prejst aspon z kraja Vyborna poloha.................
77 %

Služby hotela

77 %

Izba

77 %

Pláž a okolie

77 %

Šport, voľný čas

77 %

Strava

Zobrazit více
100 %
4.7. - 11.7.2015
Velmi dobrý hotel(poměr cena/kvalita- u německé CK) s ochotným personálem.Domluvíte se anglicky, německy samozřejmě španělsky (my měli štěstí na recepční ze Slovenska). Kontinentální kuchyně doplněná o španělské či kanárské speciality. V restauraci a na baru se neplatí v hotovosti, ale pouze hotelovou kartou,která slouží ke vstupu na pokoj,ale i do restaurace, na kterou si při příjezdu předplatíte kredit, který můžete během pobytu kdykoliv doplňovat.Nevyčerpaný kredit se vám při odjezdu vrací v hotovosti. V hotelu je prodejna suvenýrů a pohledů (vč.poštovních známek - do ČR za 0,90€). Ve vedlejším hotelu je prodejna potravin. Pokud chcete ušetřit musíte více do města do prodejen Spar nebi Dino, kde jsou ceny většinou nejnižší) Velmi příjemný hotel, promenáda v krátké vzdálenosti, vedle hotelu autobusová zastávka se spojením do hl. města, letiště, ale i k ostatním místním plážím (San Augustín, Faro, p. Amadaro, Puerto de Mogán...). či do vnitrozemí. Dětské hřiště před hotelem, mnoho restaurací a barů v blízkosti hotelu. V hotelu si lze zařídit půjčení auta nebo v blízkém okolí jsou nejméně tři autopůjčovny (pozor si dávejte na pojištění...)
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
100 %
7.12. - 21.12.2014
Jelikož jsme byli v tomto hotelu již potřetí,letos nás hotel příjemně překvapil. Velice dobré jídlo, bylo více druhů a variant ryb, dokonce i steak z tuňáka , dále při každém jídle bylo veliké množství čerstvého kvalitního ovoce a zeleniny. hotel u pláže a u písečných dun,klidný
100 %

Služby hotela

100 %

Izba

100 %

Pláž a okolie

100 %

Šport, voľný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Prečo si zvoliť Airstop

Globe17 rokov Vám prinášame vysokú kvalitu cestovania za skvelé ceny
PlaneGarancia rovnakej ceny ako priamo v cestovnej kancelárii
CompassNajväčšie rakúske a české cestovné kancelárie na jednom mieste
CardRezervácia online s možnosťou platby platobnou kartou